Thuis

Primus Network Solutions Ltd

Van goede kwaliteit SFP + Optische Zendontvanger voor verkoop
Van goede kwaliteit SFP + Optische Zendontvanger voor verkoop
De producten van uw bedrijf zijn van hoogte - de kwaliteit, geschikte levering, de goede dienst, is wat I-de behoefte assoieert.

—— Aaron George

vele jaren, bent u mijn beste partner geweest.

—— Walter Scherman

U kunt altijd verstrekken kwaliteitsproducten ik nodig heb, vertrouw ik op u!

—— Henrry Nelson

Ik ben online Chatten Nu

Primus Network Solutions Ltd

1 2 3
Primus Network Solutions Ltd Primus Network Solutions Ltd Primus Network Solutions Ltd
会议厅

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : PrimusIT
Aantal werknemers : 120~130
Jaarlijkse omzet : 12500000-14500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

 

Primus IT Limited de ontwerpen, vervaardiging, en verkoopt een brede portefeuille van optische communicatie producten, met inbegrip van passief optisch netwerkoptische die zendontvangers in de onderneming, de toegang, en de metropolitaanse segmenten van de markt, evenals andere optische componenten, modules, en subsystemen worden gebruikt. In het bijzonder, Primus-omvatten de producten van Netwerkoplossingen optische gebruikte subsystemen in vezel-aan-de-gebouw, of FTTP, plaatsingen die vele telecommunicatieproviders gebruiken om video, stem, en datadiensten te leveren.

Het globale, verticaal-geïntegreerde bedrijfsmodel en de deskundigheid inzake optisch ontwerp laten Primus-Netwerkoplossingen toe om de de optische componenten en subsystemen van de markt-leidende, hoge prestatiesvezel snel te leveren. De teams van R&D en van de techniek verstrekken sterk innovatief vermogen, die kern technische kennis hebben die zich van optoelectronic apparaat, optische gedeeltelijke montage, en moduleontwerp, aan product en de ontwikkelingsdeskundigheid van het productieproces uitstrekken. Met meer dan 200 werknemers hoofdzakelijk in Dong Guan en ShenZhen, kunnen wij de klanten en de distributiepartners rond de wereld snel dienen. Wat meer, onze douanedienst en in het groot dienst die sparen de tijd en het geld van klanten is, klanten maken van verpersoonlijking genieten.

 

Hoe Primus-IT de Beste Dienst levert

Wat tot het het werk maakt is de combinatie van de dienst en technologie, allen van één bedrijf.

Online orden

De douanedienst

De in het groot dienst

Geavanceerd technisch in fabriek

De klanten van de de dienstenhulp kopen gepersonaliseerde producten met minste tijd en geld, veilig en nuttig.

 

Waarom Primus-IT

Wij nemen besluiten op onze geloven worden gebaseerd, en wat wij geloven is dat wij de manier van de levensstijl die van de wereld kunnen veranderen. Ja, zijn wij trots van onze hoogte - kwaliteitsproducten, onze aanzienlijke dienst, onze vooruitgangstechnologie, vooral, worden wij gekenmerkt door ons geloof--verander de wereld, en maak de wereld dichter!

 

Who Primus IT dient

De Uitwisselingen van Internet & Ethernet-

Providers

Financiën, Gezondheidszorg, Onderzoek & Onderwijs

Nut & Vervoer

Overheid en Militair

Onderneming, toegang, en metropolitaans

 

Onze Opdrachtverklaring

Primusit is geëngageerd om onze klanten, werknemers, leveranciers te maken, en de investeerders trots zijn van de kwaliteit van de producten en de diensten die wij hebben verstrekt, en de tevredenheid op lange termijn is ons definitief doel. Wij geven om onze klanten, en doen ons beste perfecte oplossingen verstrekken om hun problemen op te lossen; Wij steunen onze werknemers en laten hen toe om het belonen en een innovatieve cultuur tot stand te brengen; Wij vertrouwen op onze leveranciers, en samen met hen om de industrie duidelijk te maken; Wij zijn verantwoordelijk voor onze investeerders, en mak het beste gebruik van elke stuiver.

Primusit heeft definitief-testinnovaties geïntroduceerd om machtsconsumptie te optimaliseren, materieel afval verminderd en beperkt energie, ruimte, die en het koelen vereisten telegraferen. Het „ontwerp voor het milieu is“ filosofie opgenomen in nieuw productontwikkelingsprocessen. En wij helpen onze klanten eco-duurzaamheid omhelzen door „groene“ productoplossingen aan te bieden.

Contactgegevens
Primus Network Solutions Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Yao

Tel.: 86-0755-25924025

Fax: 86-0755-25924051

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)